Overvejer du cykelklub?

04-03-2024

Er du ny på racercykel og/eller gravel? Eller cykler du alene, men overvejer at prøve en cykelklub? BBC har plads til alle, som vil prøve organiseret cykling.Vi er en klub med mere end 130 medlemmer, egne trænere, og med eget klublokale på Hestkøbgaard.

Vi kører landevej i sommerhalvåret fire gange om ugen, og gravel om vinteren to gange om uge. På flere niveauer hver gang.

Men det er ikke kun cykling vi fokuserer på. Vi sætter det sociale højt, og har en række sociale arrangementer i løbet af året med hyggeligt samvær.      

I BBC lærer du at cykle i gruppe, hvis du ikke er vant til det. Du kommer også til at kende mange nye fede ruter og du kan træne på det niveau, der passer dig bedst. Og så bliver du en del af et fællesskab, som først og fremmest elsker cykling og naturen - og at holde sig i god form.

Har du spørgsmål til udstyr og lign. finder du sikkert nogle erfarne BBC'ere, som kan give dig et par gode råd. Vi har også en rabataftale med en af de bedste cykelshops i Nordsjælland. 

Vi har hold på tre niveauer, og tilbyder et bredt program fra motionist til eliteniveau. Du kan læse mere om vores faste træning, arrangerede ture herhjemme og i udlandet, licens- og  motionsløb, og meget andet her på siden. Du kan også bare møde op og prøve at køre med. Du finder tidspunkterne i kalenderen. Kør evt. med nogle gange inden du melder dig ind. DU kan også kontakte os på mail: kontakt@birkeroedbc.dk

Det koster 600 kr. om året at være medlem hos BBC, og det inkluderer alt arrangeret træning og en række klubevents, som f.eks. værkstedsaften, foredrag om træning, sæsonåbning og sommerfest..

Vi glæder os til, at cykle med dig :-)

Mvh Birkerød Bicycle Club