Betaling

Birkerød Bicycle Club modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron & Mastercard. Birkerød Bicycle Club bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Klubben har derudover en mobilepay konto på nr 344214. Kontingent kan IKKE betales via mobilepay.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på indmelding og betaling af kontingent til klubben. Du er efter betaling fuldgyldigt medlem i den anførte sæson/tidsperiode. Medlemsskabet er personligt og kan ikke overdrages.

Registreringer til events kan fortrydes indtil udløbet af tilmeldingsfristen for eventen og ikke senere end eventens afholdelse. Betalinger vil ikke blive trukket fra betalingskortet før fortrydelsesfristens udløb.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner og er gældende for den anførte sæson/tidsperiode eller den anførte event. Alle priser er inkl. dansk moms på 25%.

Håndtering af personlige oplysninger

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Der registreres ikke oplysninger så som CPR-nummer eller kort / kontonumre.